Εργαστήρια / Εντατικό τμήμα καλοκαιρινής προετοιμασίας

Η σχολή “Μοντέρνοι Καιροί” οργανώνει κατά τους καλοκαιρινούς μήνες εντατικό τμήμα προετοιμασίας για όσους ενδιαφέρονται να εισαχθούν στη σχολή μας.

Κατά τη διάρκεια του καλοκαιρινού αυτού τμήματος η σχολή έχει την ευκαιρία να γνωρίσει τους υποψήφιους ενδιαφερόμενους και να τους μυήσει στη μέθοδο που διδάσκεται στη σχολή.

Το πρόγραμμα περιλαμβάνει μαθήματα Υποκριτικής, Απαγγελίας, Κίνησης, Αυτοσχεδιασμού, Τραγουδιού, ανάλυση κειμένου και θεωρία θεάτρου. Τα κείμενα (μονόλογοι, ποιήματα, τραγούδια) επιλέγονται, μέσα από ένα πλούσιο ρεπερτόριο από τους διδάσκοντες καθηγητές, έτσι ώστε να ασκήσουν όσο γίνεται καλύτερα τον κάθε μαθητή και να του δώσουν την ευκαιρία να φανερώσει τις ικανότητές του.
Οι μαθητές προετοιμάζονται επίσης για να ανταποκριθούν ικανοποιητικά και στις θεωρητικές εξετάσεις.

Τα μαθήματα διδάσκουν καθηγητές της Σχολής:

Συγκεκριμένα διδάσκουν  Κώστας Νταλιάνης (Υποκριτική),  Εβίτα Παπασπύρου (Υποκριτική)  Φάνια Νταλιάνη (Αυτοσχεδιασμός) Χρήστος Πρίφτης (τραγούδι) Βασίλης Γεωργοσόπουλος (κίνηση)

Ο αριθμός των μαθητών στο τμήμα προετοιμασίας είναι περιορισμένος και γίνεται κατόπιν επιλογής της σχολής. Για να ενταχθείτε στο τμήμα προετοιμασίας  πρέπει να τηλεφωνήσετε στη γραμματεία της σχολής, να δηλώσετε το ενδιαφέρον σας, και να κλείσετε ραντεβού για συνέντευξη με τη Διεύθυνση της σχολής.

Α’ περίοδος από 6  Ιουλίου  έως 4 Αυγούστου

Τα μαθήματα γίνονται κάθε Σάββατο και Κυριακή 18:00 – 22:00

Β’ περίοδος από   6  Σεπτεμβρίου έως 14 Σεπτεμβρίου

Τα μαθήματα γίνονται από Δευτέρα έως Παρασκευή 18:00 – 22:00

Η Β’ περίοδος θα διεξαχθεί ως συνέχεια του κύκλου διδασκαλίας για τα άτομα που θα συμμετάσχουν στην Α’ περίοδο και ως ταχύρυθμο τμήμα για τα άτομα που δεν έχουν την δυνατότητα παρακολούθησης της Α΄περιόδου. 

Συνολικό κόστος των μαθημάτων προετοιμασίας 100 ευρώ.

Το ποσό αυτό αφαιρείται από τα δίδακτρα της χρονιάς εφ’ όσον ο υποψήφιος επιτύχει στις εισαγωγικές εξετάσεις της σχολής.

Για περισσότερες πληροφορίες μην διστάσετε να επισκεφθείτε τη σχολή μας ή να επικοινωνήσετε με τη γραμματεία.