Σεμινάρια

Αντώνης Χαλκιάς Η κρυφή γοητεία της σκηνογραφίας. Α) Προσέγγιση του κειμένου, πρωταρχικός χώρος μελέτης. Β) Τεχνική ανάγνωση, αρχιτεκτονική σύνθεση, φως... Διαβάστε το άρθρο »

Σκηνογραφία

Τίνα Γιαννούλη Γλώσσα και Λογοτεχνία Γλωσσολογία-Λογοτεχνία-Θέατρο: Πώς συνδέονται μεταξύ τους; Τι είναι η «αντίδραση του αναγνώστη» στα κείμενα; Υπάρχει στ’... Διαβάστε το άρθρο »

Λογοτεχνία

Κώστας Σταματόπουλος Στο μάθημα του κινηματογράφου θα γίνει προσπάθεια οι μαθητές να εντρυφήσουν στην κινηματογραφική αφήγηση αρχικά σε ιστορικό και... Διαβάστε το άρθρο »

Κινηματογράφος

ΚΩΝΣΤΑΝΤΙΝΟΣ ΜΠΟΥΜΠΟΥΚΗΣ Το μάθημα της ξιφασκίας δεν προσφέρει μόνο μια απαραίτητη γνώση στον ηθοποιό για να μπορέσει να ανταποκριθεί στις... Διαβάστε το άρθρο »

Ξιφασκία

ΕΒΙΤΑ ΠΑΠΑΣΠΥΡΟΥ Σύστημα αναπνοών Τοποθέτηση φωνής Προφορά ελληνικού λόγου Διόρθωση προβλημάτων άρθρωσης Φωνητική δεξιοτεχνία

Αγωγή του λόγου

 ΚΩΣΤΑΣ ΓΑΚΗΣ Το μάθημα αυτό εξετάζει ανοιχτά και ελεύθερα την έννοια αυτοσχεδιασμός σε υποκριτικό, μουσικό, ποιητικό επίπεδο.   ΚΩΣΤΑΣ ΝΤΑΛΙΑΝΗΣ... Διαβάστε το άρθρο »

Αυτοσχεδιασμός

ΚΩΣΤΑΣ ΝΤΑΛΙΑΝΗΣ 1) “Ο συνειδητός ηθοποιός” (Μάθημα για όλα τα έτη) Ασκήσεις σώματος και φωνής για την καλλιέργεια της συνειδητότητας... Διαβάστε το άρθρο »

Υποκριτική