Κορίνα Κοσκινά

Η Κορίνα Κοσκινά γεννήθηκε στην Κέρκυρα και ζει στην Αθήνα. Είναι απόφοιτη δασκάλα χορού της ανώτατης σχολής “Theatre School” Καλών Τεχνών στο Άμστερνταμ. Στη σχολή “Μοντέρνοι Καιροί” διδάσκει Τζαζ και Σύγχρονο Χορό.

Χόρευε σα να μη σε βλέπει κανείς. Άκου τη σοφία του σώματός σου και άσε την ψυχή σου ελεύθερη.

Έχει διδαχθεί επίσης από τους: Kalina Bogoeva (κλασσικό), George Elkin (σύγχρονο), Milena Simeonova (κλασσικό), Αλίκη Καζούρη (σύγχρονο), Ευαγγελία Ράντου (σύγχρονο). Έχει παρακολουθήσει μαθήματα Capoeira, Flamenco αλλά και εναέριων ακροβατικών με πανί, καθώς και σωματικού θεάτρου. Έχει παρουσιάσει πάνω από 30 dance projects. Δημιούργησε και χορογράφησε την παράσταση σύγχρονου χορού με τίτλο “Running Out Of Time”, η οποία παίζεται μέχρι και σήμερα, όπου συμμετείχε και ως χορεύτρια.

Έχει συνεργαστεί με πολλούς καταξιωμένους καλλιτέχνες όπως με τους Λάκη Λαζόπουλο,Φρόσω Κορρού, Πέτρο Γάλλια, τον ινδό χορογράφο και σκηνοθέτη Ritchard Burton, Wendy Gibbins, Νίνα Λοτσάρη όπως και με το ΔΗ.ΠΕ.ΘΕ Κερκύρας.

Έχει διδάξει μπαλέτο, σύγχρονο χορό, και jazz σε σχολές σε Ελλάδα και Ολλανδία.

Αυτήν την στιγμή βρίσκεται ήδη στην δημιουργία μιας ακόμη δικής της παράστασης σύγχρονου χορού με τίτλο “Little Knives”.

Άλλοι καθηγητές