Κωνσταντίνος Μπουμπούκης

Διδάσκει Οπλομαχία – Ξιφασκία. Γεννήθηκε στην Αθήνα. Αποφοίτησε από τη Γυμναστική Ακαδημία της Αθήνας (ΤΕΦΑΑ) με ειδικότητα ξιφασκίας, και από την δραματική σχολή του Εθνικού Θεάτρου.

Επί σειρά ετών υπήρξε πρωταθλητής Ελλάδος και μέλος της Εθνικής ομάδας σπάθης. (ξιφασκία)

Ως ηθοποιός και καθηγητής θεατρικής ξιφασκίας- οπλομαχητικής έχει συνεργαστεί με το Εθνικό θέατρο, την Εθνική Λυρική σκηνή, το Μέγαρο μουσικής Αθηνών, το Φεστιβάλ  Αθηνών, το Σύγχρονο θέατρο Αθήνας του Γιώργου Κιμούλη, τα ΔΗΠΕΘΕ Ρούμελης, Ιωαννίνων, Κοζάνης, Αγρινίου, Καβάλας και Καλαμάτας,τα θέατρα, «Κάππα», «Πόρτα», «Μικρή Πόρτα», «Ριάλτο», «Τζένη Καρέζη», «Διάνα», «Μινώα», «Κιβωτός», «Εγνατία» (Θεσσαλονίκη), «’Ανεσις», «Αμιράλ»,«Αγγέλων Βήμα», το Δημοτικό θέατρο Καλλιθέας, το Δήμο Ηρακλείου Κρήτης, το Mega Channel , τον Alpha και το «Ίδρυμα Μείζονος Ελληνισμού».

‘Έχει συνεργαστεί στις κινηματογραφικές ταινίες «Πίσω πόρτα» του Γιώργου Τσεμπερόπουλου, «Η κοιλιά της μέλισσας» του Βασίλη Ελευθερίου και «Ροζ ολοταχώς» του Δημήτρη Γιαντουζάκη.

Διδάσκει το μάθημα της θεατρικής οπλομαχητικής στις Ανώτερες δραματικές σχολές «Μοντέρνοι καιροί», «Βεάκη», «Δήλος»  και Ωδείου Αθηνών, ενώ έχει διδάξει από το 1996 έως το 2006 στις δραματικές σχολές του Εθνικού θεάτρου και του Γιώργου Κιμούλη.

Άλλοι καθηγητές