Μάθημα: Προετοιμασία για τις Εξετάσεις του Υπουργείου

Η ανώτερη δραματική σχολή  «Μοντέρνοι Καιροί» οργανώνει τμήμα προετοιμασίας για όσους ενδιαφέρονται για τις εισαγωγικές εξετάσεις  του Υπουργείου Πολιτισμού που θα γίνουν το Σεπτέμβριο του 2016

ΤΑ ΜΑΘΗΜΑΤΑ ΠΡΟΕΤΟΙΜΑΣΙΑΣ ΕΙΝΑΙ ΔΩΡΕΑΝ.

Ο αριθμός των μαθητών στο τμήμα προετοιμασίας είναι περιορισμένος. Για να ενταχθείτε στο τμήμα προετοιμασίας για τις εισαγωγικές εξετάσεις του Υπουργείου πρέπει να τηλεφωνήσετε στη γραμματεία της σχολής, να δηλώσετε το ενδιαφέρον σας, και να κλείσετε ραντεβού για συνέντευξη με τη Διεύθυνση της σχολής.

Τα μαθήματα διδάσκουν  καθηγητές της Σχολής με μακρά πορεία στο θέατρο και ιδιαίτερη εμπειρία στις ειδικές απαιτήσεις των εξετάσεων.

Στόχος είναι η θεατρική εκπαίδευση αλλά και η εστίαση στις προσωπικές ανάγκες του κάθε υποψηφίου, η ψυχολογική τόνωση, η εξερεύνηση των εκφραστικών του δυνατοτήτων, η ανακάλυψη και προβολή των ιδιαίτερων χαρισμάτων του, έτσι ώστε κάθε μαθητής να αντιμετωπίζεται σαν ξεχωριστή προσωπικότητα.

Σ’ αυτό οφείλεται και το εντυπωσιακό ποσοστό επιτυχίας των μαθητών μας, στις εξετάσεις, κάθε χρόνο.

Τα μαθήματα ξεκινάνε Δευτέρα 4 Ιουλίου 2016 και διαρκούν μέχρι  14 Σεπτεμβρίου 2016, οπότε και ξεκινάνε οι εξετάσεις του Υπουργείου.

Τα μαθήματα γίνονται ώρες απογευματινές από Δευτέρα μέχρι και Πέμπτη.

Από τις 8 Αυγούστου μέχρι και τις 21 Αυγούστου θα γίνει διακοπή των μαθημάτων για καλοκαιρινή ξεκούραση.

Μέχρι τέλος Σεπτεμβρίου και όσο διαρκούν οι εξετάσεις του Υπουργείου θα γίνονται εξατομικευμένα μαθήματα ανάλογα με την ημερομηνία που εξετάζεται ο κάθε υποψήφιος.

Το πρόγραμμα περιλαμβάνει μαθήματα Υποκριτικής, Ποίησης, Κίνησης, Αυτοσχεδιασμού και Τραγουδιού. (Τα κείμενα επιλέγονται, μέσα από ένα πλούσιο ρεπερτόριο, από τους διδάσκοντες καθηγητές έτσι ώστε να αναδεικνύουν όσο γίνεται καλύτερα τον κάθε μαθητή)

Οι μαθητές προετοιμάζονται επίσης για να ανταποκριθούν ικανοποιητικά και στις θεωρητικές εξετάσεις του Υπουργείου.

Συνολικά προσφέρονται 180 ώρες διδασκαλίας.

Την εκπαίδευση αναλαμβάνουν  οι έμπειροι καθηγητές της σχολής  Κώστας Νταλιάνης, Εβίτα Παπασπύρου, Βασίλης Γεωργοσόπουλος, Φάνια Νταλιάνη.

Για περισσότερες πληροφορίες μην διστάσετε να επισκεφθείτε τη σχολή μας ή να επικοινωνήσετε με τη γραμματεία, κατά τις ώρες λειτουργίας της, στα τηλέφωνα 2103470670 και 6932-454812, 6977-217492.

Επίσης μπορείτε να απευθυνθείτε στη σχολή μας μέσω ηλεκτρονικού ταχυδρομείου στη διεύθυνση info@modernoikairoi.gr

Και μην ξεχάσετε την προθεσμία υποβολής της σχετικής αίτησής σας στο Υπουργείο Πολιτισμού για να μπορέσετε να συμμετάσχετε στις εισαγωγικές εξετάσεις του Φθινοπώρου!

Μέχρι τις 15 Ιουλίου πρέπει να έχετε καταθέσει την αίτησή σας στο Υπουργείο Πολιτισμού συνυποβάλλοντας επικυρωμένα αντίγραφα: α) δελτίου ταυτότητας και β)απολυτηρίου λυκείου.

Η σχολή μας αναλαμβάνει να καταθέσει αυτή την αίτηση, με τα απαιτούμενα δικαιολογητικά για τους υποψηφίους που θα ενταχθούν στην ομάδα προετοιμασίας.

ΚΑΛΗ ΕΠΙΤΥΧΙΑ!!